Vendégkönyv

Ti írtátok :

Kedves Attila!

 

Köszönjük szépen a nyuszikat! A kisfiú, akit Fülöpkének neveztünk el, már néhány óra után nagyon barátságos volt, szinte azonnal megszokott minket. A kislány, Suzy, kicsit bizalmatlanabb volt, mintha receptorai lennének, ahogy közeledett felé a kezünk, hogy megsimogassuk, elszaladt. Szerencsére ez már a múlt! Szinte hihetetlen, de hallgatnak a nevükre. Már teljesen belakták a nyuszibiztossá tett szobát, felugrálnak az ágyra, rengeteget játszanak, és sokat esznek. Egyetlen problémánk az itató, ami golyós, és nagyon sokszor nem folyik belőle a víz. Tegnap Suzy ezen úgy bepörgött, hogy addig rázta, míg leverte. Persze amikor isznak, nézzük, hogy mennek-e a buborékok, de éjjel ugye alszunk. Tettem tálba vizet, abból ittak is, de egy idő után Fülöpke belefeküdt, úgyhogy maradtunk a figyelésnél. Veszek pumpásat, remélem, az jó lesz!
Egyenlőre ennyit tudok írni, majd időnként megírom a kalandjainkat, és küldök képeket is. Csak azt nem tudom, hogy eddig miért is nem volt törpenyuszink?!

Üdvözlettel:
Ábrahámné Marika és Kriszta
valamint:
Fülöpke és Suzy

 

Kedves Attila,

 

Nyuszika múlt héten pénteken megérkezett és „Tasli” névre hallgat, tündéri teremtés, nagyon szeretjük. A szobában már nagyon otthon érzi magát és visszaugrik a helyére, ha a dolgát kell végeznie, így nem is kellett a szobatisztaságra tanítani.

A kinti ketrece már készül, sajnos csak a következő hónap elején lesz kész, mert asztalos csinálja.

Szeretném még egyszer megköszönni a család és kisfiam nevében, kétség kívül nagyon nagy örömünket leljük benne és imádjuk!

Üdvözlette,

Dira Bernadett

Szia!

 

Nagyon szépen köszönjük a nyuszkókat. Szinte az első perctől otthon érezték magukat nálunk. Külön köszönöm a három nyuszi Budapestre való szállítását. Ez egy nagy segítség volt nekem. Mind a hárman( Luca, Emil és Puszedli ) nagyon jól vannak, gyönyörűek és imádjuk őket.

 Üdv,

Marianna és az egész család

 

Kedves Attila!

 

A kis Nina nagyon jól van. Jól érzi magát a házban és a kertben is. Csak ugrándozik, de ha a nevét mondjuk rögtön fülelni kezd, mintha tudná, hogy róla van szó. Nagyon örül neki az egész család. A 3 éves kislányom, amióta Ninát elhoztuk tőled nem tud betelni vele. Mindig játszani szeretne vele. Köszönjük a nyuszikát

Varga Petra

 

SZIA!!!

 

A nyuszika rendben megérkezett Hatvanba. Egyenlőre bent van velünk, ami a kislányomnak nagyon tetszik A nyuszit Majának neveztük el, ha hallja hogy jövünk egyik fülecskéjét hegyezi Nagyon barátságos!! Pár nap múlva beköltözik a kinti kifutójába, majd küldök Róla képet!!! Még egyszer köszönjük Szépen!!

Tóthné Benei Orsolya

 

Kedves Attila!

 

A kisnyuszit, akit egy hete hoztunk el, Mirának neveztük. Nagyon szépen beszokott a családunkba, boldogan és önfeledten ugrándozik amikor nincs a házában. Minden nap felvidít bennünket aranyos természetével. Már nagyon sokat fejlődött, rendkívül jó étvágya van. Családunk minden tagja nagyon szereti őt. Reméljük hogy a többi gazdinak is ilyen örömöt fog okozni a többi kisnyuszi, mint nekünk. Köszönjük az eddigi gondoskodásotokat!

Nagy Laura

 

Szia Attila!

 

A nyusziknak, akiket nyáron elhoztunk tőled ( Hannah és Pötyi lett a nevük ) kisnyuszijai születtek. Mind a 4 csöppség egészséges és nagyon aranyos. Most nagyon jól jöttek a tanácsok, amiket adtál a kisnyuszik születése előtt a picik gondozásáról. A tanácsokat még egyszer köszönöm.

  Tóth Bence

 

Szia Attila!

A nyuszimat Mandulának neveztem el. Már tegnap délután, amire Vácra hazaérkeztünk teljesen megszokott és nagyon barátságosan viselkedett velem. Ma már teljesen otthon érezte magát a lakásban. Még egyszer köszönöm a sok jó tanácsot, amit adtál és a gyönyörű nyuszkót.

Újházy Enikő

 

Kedves Attila !

Köszönöm szépen az aranyos nyuszikát. Délutánra már sikeresen megérkezett az új lakhelyére Miskolcra. Már az elején összebarátkozott velünk és mi is vele. Mindenki nagyon szereti őt. Képet majd küldök róla

Üdvözlettel,

Lengyelné Andor Kriszti

 

Szia!

 

Muffin nyuszink így játszik! 2012.06.10.-én született, Dexter és Lotti közös almából. Egy igazán eleven nyuszi, mindenre kíváncsi, rengeteget szaladgál, ugrál, rosszalkodik. Kifejezetten utálja, ha bezárjuk, így már a szoba ajtót is megtanulta kinyitni. Köszönjük Neked ezt a kis mókamestert. Tényleg igaz a mondás, hogy nyuszi nélkül lehet élni, de nem érdemes!

 

Ádámszki Tímea

 

Szia!

 

Csak szeretném megírni Neked hogy a Tőled vásárolt nyuszimnak Bizsunak Február 18.án megszülettek a nyuszijai nagy meglepetés volt!!! És képzeld 8db lett neki….ami nem tudom szerencsés e így elsőre…2hetesek nagyon vegyes a kis társaság.Van amelyik korának megfelelően nagy már a szeme is nyitva de van olyan nyuszika is amelyik nagyon apró még mindig a szeme is csukva van de él!!! Remélem minden rendben lesz velük. A másik anya nyuszimnak 1db lett de az sajnos elpusztult :(( Minden jót neked a továbbiakban gyönyörűek a nyuszikáid remélem hamarosan a mieink is ennyire szépek lesznek :)))

 

Tóthné Benei Orsolya

 

Mini Bunny törpenyúl tenyészet - 2018-11-13
Mini Bunny Törpenyúl Tenyészet
WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera